Over mij

ChrisDOORTASTEND en DOELGERICHT zijn termen die bij me passen, waarbij POSITIVITEIT mijn voornaamste drijfveer is.

Ik sta voor OPENHEID en TRANSPARANTIE, heb een uitgesproken mening en sta open voor die van anderen. Ik zeg wat ik denk en ben eerlijk, omdat ik vanuit mijn eigen model van de wereld vind dat mensen recht hebben op oprechte intenties en een waarheid zonder dubbele bodem. Waarom? Omdat ik vind dat een ieder vanuit een eigen verantwoordelijkheid voor zichzelf moet kunnen bepalen welke keus het beste bij hem of haar past.

Na jaren te hebben gewerkt binnen de zorgsector, waarbij ik vanuit begeleiding en coaching met de meest uiteenlopende en complexe persoonlijkheden heb gewerkt, ben ik erachter gekomen dat bijna alles mogelijk is, zolang je het maar wilt. Keer op keer boekte ik resultaten welke daarvoor nog als ‘onmogelijk’ werden bestempeld, door simpelweg buiten de kaders te durven denken en opereren.
Vasthouden aan de beperking in plaats van werken vanuit de mogelijkheid is iets wat je meer dan eens tegenkomt en waar de meesten van ons nog dagelijks, bewust of onbewust, in vastlopen. Dit gebeurt zowel fysiek als mentaal en binnen de meest uiteenlopende onderwerpen. Het welbekende ‘ik wil wel, maar ik kan niet’-syndroom.

Mensen willen wel verandering, maar als puntje bij paaltje komt, zijn ze meer dan eens niet bereid om te veranderen.

Ik heb geleerd, geprobeerd, ervaren en gefinetuned dat iets mogelijk maken niet ligt in hetgeen wat je kunt, maar wat je wilt!