Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
by Iris de Jong on Chris van Oosterwijk

Chris werd tijdelijk mijn collega op een woonvorm voor verstandelijk beperkten en heeft me ongelofelijk goed geholpen met afvallen! Gedeeltelijk kwam dat door zijn boek dat op mijn ( ietwat gezette 😉 )lijf geschreven was, maar ook door de goede gesprekken die we regelmatig hadden. Chris weet me prima te motiveren als het even niet zo goed gaat en houdt goed de balans tussen kutsmoezen en luisteren naar je lijf.Al met al ben ik met zijn hulp in 7 maanden zo’n 20 kilo kwijt geraakt, wat natuurlijk heeeeel erg fijn is maar meer nog heeft het me geholpen om karakter te kweken. Ik zeg makkelijker nee en niet alleen tegen eten! Kortom ik ben heel blij dat ik deze man ben tegengekomen.Chris bedankt.

by Michel Exel on Chris van Oosterwijk
Motiverend en Inspirerend

Chris legt in zijn boek uit waarom een dieet voor veel mensen mislukt.Hij weet tot de kern van het probleem te komen en draagt geheel op eigen wijze krachtige methodes aan die je in staat stellen je doelen te behalen én te behouden.Het boek leest makkelijk weg door de eenvoud en duidelijke voorbeelden die in het boek staan.Een absolute must read voor iedereen die op het punt staat eens en voor altijd af te rekenen met zijn of haar overgewicht

by Miranda on Chris van Oosterwijk
Lezen van dit boek heeft mij veel gebracht!

Het anders interpreteren van het honger gevoel heeft mij enorm geholpen. Tevens het delen met anderen dat je aan het lijnen bent helpt niet. Verander je eetpatroon maar geef voor jezelf het gevoel dat je dit altijd al zo doet en er is niemand die steeds vraagt hoeveel je al afgevallen bent. Daarnaast stelde ik mezelf altijd doelen, dit doe ik nu niet meer. Waarom?, dan wist ik dat ik het toch niet zou halen en niet meer gemotiveerd werd. Veel dingen zitten tussen je oren en dat had ik zelf niet door. Wanneer er geen einde is, dus geen doel stelt, leef je ook nergens meer naar toe. Lijnen en afvallen zijn negatieve woorden en bereiken daardoor niet wat je wilt. Daarom gebruik ik nu de woorden gezonder willen leven. Het nu wel kunnen volhouden op zich geeft veel zelfvertrouwen en motiveerd om door te gaan. Doordat ik een slechte levensstijl had, kon ik bijna niet meer lopen in augustus. Bij de chiropraktie geweest. Veel pijn gehad. Ik moest het zelf veranderen, anders zou het bergafwaarts gaan. Toen pas wilde ik zelf gezonder gaan leven. Wanneer mensen tegen je zeggen dat je ongezond leeft, zolang je er zelf geen nadeel van hebt, motiveerd dit niet om te veranderen. Je moet het zelf willen. Nadat ik in september dit boekje had gekregen van een vriendin, vielen in eens alle kwartjes. Wel maf, want in februari had ik Chris zelf nog gesproken op de huishoudbeurs en was niet gemotiveerd genoeg om het boekje bij hem te kopen. Een jaar later, weer in februari heb ik mijn verhaal op de huishoudbeurs verteld aan Chris en kreeg ik het boekje van hem kado om iemand er blij mee te maken. Dit ga ik zeker doen. Dankjewel Chris!

by Stefanie on Chris van Oosterwijk
Geweldig boek

Gelukkig weet ik nu na het lezen van dit boek hoe ik mentaal mijn dieet vol kan houden! Op dit moment ben ik niet aan het diëten, maar veel mensen om mij heen wel. Van hen hoor ik hoe lastig het is om het vol te houden en de verleidingen te weerstaan. Ik werd nieuwsgierig naar hoe dit kwam. Een goede vriend van mij raadde me dit boek aan…Wat een geweldig boek!! Super makkelijk te lezen. Het was in één zomerse avond uit, kort maar krachtig geschreven. De persoonlijke verhalen en voorbeelden maken duidelijk welke mentale kwesties opspelen tijdens het diëten, maar in het boek worden ook de tools gegeven hoe je hiermee om kunt gaan.Tijdens het lezen, merkte ik bij mijzelf dat de tools die in het boek worden omschreven niet alleen in te zetten zijn bij het diëten, maar ook op andere punten in je leven waar je verandering wil. Je leert ‘problemen’ in een ander perspectief te zien.Na het lezen van het boek ben ik mij weer bewust geworden van de tools. De persoonlijke verhalen zorgden ervoor dat ik soms helemaal in een deuk lag van het lachen, omdat ik mijzelf erin herkende. Een echte aanrader, niet alleen als je wilt diëten, maar ook als je verandering wil in je leven.Chris, Ik hoop dat jij in de toekomst mag blijven doen waar je goed in bent en een bron van inspiratie mag zijn voor anderen mensen.Keep up the good work!!!Stefanie

by Cynthia Galjee on Chris van Oosterwijk
Gemotiveerd opstaan met spierpijn! LOVE IT ❤️

Weer aan het knallen in de sportschool! ??Natuurlijk moet ik een trap onder me reet hebben om niet in me bed te blijven liggen 's morgens met dat luie beest op me rug ?.Zoals velen in mijn omgeving weten "ben ik lui" ?Dit komt ook omdat ik vooral een nachtmens ben. Haha nee GEEN excuses I know!Maar om mijn doelen te behalen en mijn motivatie vol te blijven houden kreeg ik dit boek als verjaardagscadeau ?.Yup ik lezen ja Haha ongelooflijk he. Maar goed dat zeiden mensen ook toen ik de sportschool inliep. Dus de wonderen zijn de wereld dus nog niet uit ?.In het begin dacht ik hoe kan een boek ervoor zorgen dat ik mijn bed uit kom. Wat 5 wekkers en m'n moeders valse gezang vroeger niet eens lukte. Nou, tegenwoordig sta dus elke iedere ochtend netjes op. Met ongelooflijk veel spierpijn van voorgaande dagen om naar de sportschool te gaan. Die spierpijn joh.. Die is KILLING ☠ maar weet je door dit boek te lezen, is mijn spierpijn niet dodelijk meer! ?? love it.... Spierpijn betekend groeiende spieren ??.Dus ik ga voor mijn ronde billen, mooie buikspieren en natuurlijk mooie gevormde benen!! #summerbody2016.Thnxs Chris voor dit cadeau ? super blij mee!!

Inspiratie

Chris is,een inspirator maar de allerbelangrijkste inspirator ben je natuurlijk zelf. De nadruk in dit boek ligt op je mentale wilskracht, als je iets echt wilt, dan kun.je het ook. Niet iedereen zal zo'n figuur creeren als,dat vd auteur zelf maar hij slaat wel de spijker op zn kop met dit boekje en het kan net het mentale steuntje zijn dat je nodig hebt.Zo, ik ga even verder met broodje hamburger bakken.

Afgelopen januari tijdens de Huishoudbeurs kocht ik het boek van Chris. In de periode daarvoor had ik al verschillende keren geprobeerd om wat kilo's kwijt te raken. Echter hield ik het nooit vol.. of het lukte me niet om mijn eetpatroon vol te houden of ik viel wat af, maar ik kwam binnen korte tijd net zo hard weer aan. Voor een kilo minder mocht ik mezelf natuurlijk wel belonen met wat lekkers, dacht ik dan.Tijdens de Huishoudbeurs dus het boekje gekocht, maar meer onder het mom van 'proberen kan altijd'. Echt vertrouwen in afvallen had ik namelijk niet meer. Na het lezen van het boek kreeg ik ineens veel meer motivatie, motivatie voor het afvallen die ik nog niet kende van mezelf. En met resultaat! In de periode van eind januari tot nu ben ik al ruim 6 kilo afgevallen! Dat zelfs zonder veel worstelingen tussen mezelf en mijn nieuwe voedingspatroon, puur door alle motivatie en veranderd denkgedrag. Mijn einddoel begint in zicht te komen en er moeten nog een aantal kilo af om dat doel te bereiken, maar ik weet zeker dat het me gaat lukken!Chris, bedankt voor alle motiverende woorden en de inspiratie! En tof om je na deze periode weer ontmoet te hebben bij de Libelle Zomerweek ?

by Rahan Karadavut on Chris van Oosterwijk

Beste Chris,Ik heb het boek gekregen en gelezen. Persoonlijk houd ik mij niet bezig met een dieet of lijnen. Het boek heeft mijn aandacht weten vast te houden omdat de mentale tools die erin gegeven worden niet alleen hoeft te dienen om af te vallen . Doormiddel van het boek heb ik een prive onderwerp waar ik enige tijd mee worstelde kunnen overwinnen en heb ik mijzelf daardoor kunnen veranderen. TOP! Super bedankt!

Kyäni

Hey Chris, ik vond het super leuk om je te ontmoeten op de Tuin en Lifestyle beurs. Ik wil je hartelijk bedanken voor je boek, het is een heel interessant boek en leuk te lezen. Ik heb het nog niet uit maar dat duurt niet lang meer. Het zou leuk zijn om er meer over te horen. Ik hoop dat je blij bent met de zakjes Sunrise van Kyäni en wil je er erg graag binnenkort meer over vertellen. Hopelijk tot gauw! Groetjes, Milly

by Floortje Kerkhove on Chris van Oosterwijk
Herhalen

Zoals je weet Chris, heb ik een lange periode in wedstrijdvoorbereiding gezeten voor 2 bikinifitness wedstrijden en ben ik 3 jaar terug begonnen met afvallen. Een aantal weken terug vroegje mij of ik het leuk zou vinden om zijn boek te lezen: ‘’En nu houd ik mijn dieet vol.’’ Ik dacht: dieet? Ik dieet niet. Dit is mijn manier van leven. Toch was ik nieuwsgierig en lezen kan geen kwaad. Het is een kleine gids bestaande uit 7 hoofdstukken met daarin tips en de uiteenlopende ervaringen van jouzelf zelf en een aantal andere personen. In de eerste paar hoofdstukken staan echt de beginners obstakels beschreven. Hier ging ik vrij snel doorheen, omdat ik dit traject al 1000 keer heb ervaren en ik deze ‘’tips’’ uit automatisme al voor mezelf herhaal. Ik kwam bij hoofdstuk 3 terecht en daar stond: ‘’Schrijf het op…’’. Daar had ik nog niet eerder aan gedacht. Een volgende voorbereiding op een wedstrijd, shoot of summerbody ga ik dit zeker doen. Wat wil ik? Waar sta ik? Welke stappen maak ik? Ga zo maar door. Op deze manier word je nog bewuster van de dingen die je hebt bereikt. Ook geeft het overzicht, en overzicht geeft rust. In hoofdstuk 5 staat een stukje over het accepteren van je dieet. Hier had ik in mijn wedstrijdvoorbereiding wel over gedacht en ging al stukken beter dan in mijn vorige prep, maar misschien had ik hier nog meer aandacht aan moeten besteden. Accepteren dat je energie minder wordt, accepteren van de emoties et cetera. Ook nu ik niet in voorbereiding ben, blijf ik deze dingen tegen mezelf zeggen, maar dan in tegenovergestelde vorm. Nu kom ik namelijk aan en dat is niet altijd even leuk in de spiegel. Het leuke van deze gids is verder dat je in de titel elke willekeurige verandering kan neerzetten in plaats van dieet.Als je moeite hebt met rust creëren in een nieuw proces, bijvoorbeeld diëten, adviseer ik je zeker om dit boek te lezen. Het kan je helpen herinneren aan een aantal zaken die je in welk proces dan ook moet blijven herhalen om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»