Formule

Waarom hou jij geen dieet vol?

Ik kan je wel vertellen wat je moet eten, maar er zijn al duizenden voedingsboeken waarin uitstekend uitgelegd wordt welke voeding dient voor welk doel. Hetzelfde geldt voor trainingsprogramma’s. Open Instagram en je wordt overladen met fantastische oefeningen waardoor jij jouw perfecte summerbody zal krijgen. Het is reeds gedaan door zowel amateurs als professionals, dus waarom zou ik me richten op iets wat er allang is en nauwelijks te verbeteren valt?

Maar ondanks die hulpmiddelen lukt het mensen nog steeds niet een dieet van bijvoorbeeld drie maanden vol te houden. Als jij twee voedingsboeken hebt gelezen en gevolgd als de bijbel, maar nog steeds zonder gewenst resultaat zit, dan mag je gerust vaststellen dat jouw probleem zich niet bevindt binnen het concept ‘eten’. Ga je dan nog een derde of vierde boek kopen, terwijl je eigenlijk wel weet wat de uitkomst wordt? Of ga je op zoek naar het daadwerkelijke probleem, en de bijpassende oplossing?

De knop omzetten

Het vinden van jouw obstakel en tevens de oplossing voor dat obstakel liggen binnen handbereik en zijn zelfs binnen een dag te bereiken. Jouw probleem bevindt zich namelijk in jouw hoofd. Maar de verstrekte informatie voor dat essentiële onderwerp is enorm schaars.

‘Je moet gewoon de knop omzetten’, is een veel gehoord argument. Dat klopt, maar als het zo “gewoon” is, waarom is het jou dan nog nooit gelukt? Omdat je eerst moet weten waar de knop zit, voordat je er iets mee kan. En die knop vinden om daarna daadwerkelijk om te kunnen zetten is precies de reden waarom het jou nog nooit gelukt is een dieet vol te houden.

Twintig jaar aan ervaring in een formule

Ik ben al twintig jaar bezig met deze materie en ik durf te stellen dat ik de meeste fouten er voor jou heb uitgefilterd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Ik ken de opgave als geen ander. De honger, de misselijkheid, de teleurstelling, de druk van buitenaf, maar nog meer van binnenuit. De eenzaamheid, de twijfel, de boosheid en het gevoel van afkeer en walging die je van jezelf kan hebben.

Ik heb ze geleefd, ik heb ze gevoeld, ik heb veel geleerd en na jaren van trial & error heb ik een formule ontwikkeld die zorgt dat ieder voornemen tot het ultieme lichaam altijd een positieve uitkomst kent. Het is niet ingewikkeld, zolang je maar weet wat je moet doen.

Ik heb er twintig jaar aan ervaring en kennis in zitten. En ik kan het je binnen een paar sessies uitleggen. Dat scheelt jou twintig jaar.

Wat ik jou leer

  • Ik leer je niet alleen waar die knop zit, maar ik vertel je ook hoe jij die knop kan omzetten.
  • Ik leer jou de stappen die je moet zetten met mijn persoonlijke formule.
  • Ik leer jou om inzicht en controle te krijgen over de gedachten die jou bewust of onbewust al jaren in de weg staan.

Hierna zal jij niet alleen in staat zijn een dieet vol te houden, jij zal ook een blauwdruk krijgen om successen in het leven te behalen op alle andere vlakken buiten het hele dieetconcept om.

Want de formule die ik je leer, is toepasbaar als blauwdruk op alle doelen die jij stelt in jouw leven. Van veel geld, tot een fantastische relatie, van de leuke ouder of fijne partner, tot tevreden zijn met jezelf.